Thursday, July 12, 2007

Knasiga samtalsämnen

Det är roligt vad vissa saker kan leda in en på. Idag på lunchen nämnde en tjej att en kille hade flugit 30 mil i en solstol genom att sätta fast 105 heliumballonger på stolen. Med sig på sin färd hade han bland annat en videokamera och snacks. För att landa hade han sedan stuckit hål på några ballonger och hoppat den sista biten ner. På vägen ner glömde han sin videokamera, så just nu finns det alltså en solstol med en videokamera uppe i luften någonstans (HAHA). Om ni vill veta mer gå in på aftonbladet.se (var annars?)

Det roliga är dock vilka lustigheter som härleddes från historien. Det blev en vild diskussion om vilken framgångsrik affärsidé det där skulle kunna bli. Hur hus och broar skulle kunna transporteras genom heliumballonger, fina uträkningar kring hur många ballonger som skulle kunna behövas för att få upp en bil i luften, att ett luftgevär nog var det mest lämpliga verktyget att använda för att få ner grejerna, problematiken kring hur man skulle styra bilen/huset när de var uppe i luften och så vidare...


"Vad jobbar du med? - Nä, jag jobbar med helium".


Vi hann också med att diskutera mördarsniglar och vem på kontoret som är mest lik en mördarsnigel. Vi kom nämligen fram till att det måste finnas någon form av mördarsnigel på arbetsplatsen då så många saknas (= är på semester).

3 comments:

Anonymous said...

Haha, vad tufft!

Anonymous said...

haha stackarn den som blev utnämnd till att vara en mördarsnigel!

Anonymous said...

Usch ja, ska vila hela helgen lång. Äta god frukt och läsa mycket. Ska du göra något spännande i helgen?