Sunday, April 29, 2007

Perfect hangover

Det är en perfekt bakisdag. Regnet strilar utanför och Anx behöver inte ha ångest alls för att hon sov till kl 15.00. Hon vaknade dock halv sju och var i enormt stort behov av vätska. Munnen hade nästan torkat fast. Men efter några glas vatten och lite chips och dipp i sängen somnade hon om. Zzzzzzzz.... underbara säng. Hade hon inte somnat om hade hon mått så dåligt nu. Nu är däremot bakfyllan överkomlig. Magen skriker emellertid efter mat och ska strax få i sig lite gröt. Men inte riktigt än. Sadisten Anx tycker nämligen om att plåga sin mage och höra den skrika efter föda. Det är därför den får gröt. Förmodligen inte det den är mest sugen på. Helst skulle den nog vilja ha en stor fet pizza med massa ost...

Tack vare ett nyinköpt sminkborttagningsmedel känner sig inte bakis-Anx som ett monster när hon tittar sig i spegeln. Ser faktiskt ganska fräsch ut med tanke på omständigheterna. Annars brukar ögonen vara omringade av en svartgrå nyans, vilket brukar inverka negativt på sinnesstämningen. Kvällen var underbar. Hon var fullast och ägde stället, särskilt dansgolvet. Tyvärr träffade hon på två spöken, vilket var lite jobbigt.

Definition spöke: en person som för Anx är mentalt död (ej existerar i tankarna) och på så vis blir ett spöke när personen dyker upp. Lite jobbigt när man tror att personen inte finns och den plötsligt bara står där. Man blir lite paff.

No comments: